Senior Key Account Manager FMCG

International non food FMCG company

DETAIL PRACOVNÍ POZICE

Responsible for the development of sales strategies, aimed at the achievement or surpassing of pre-determined sales objectives for supporting the growth of the company’s business (WD, referencing, range, shelf, activation, revenue management).  

Deal with large national modern distribution accounts and be in charge of the expansion of sales, introducing new products/services to clients and organising visits to current and potential clients.

Management of the assigned budget, and staff negotiation.

Coordination with the Point of Sales and Basket Moment force.

Coordinate with the international account manager.

Achieve the annual volume objectives pre-established by the Company based on the company’s sales and promotional policy.

Implement the Company’s sales policy, adapting it to the client’s situation; defend PVPs + negotiate net invoice amounts + introduction of new products + “close” brochures and publications + develop other projects (e.g., Management by Category); etc.

Analysis and follow up of client profitability.

Regularly manage each client’s budget, seeking maximum payback for each action.

Negotiate annual staff agreements based on forecasts, seeking the maximum of counterparts. Preparation of sales forecasts for the client.

Work with the “Point of Sales Managers” team to ensure regular activities in the stores, in addition to obtaining the best standards of execution in the point of sales.

  • Coordinate with the international team, Global Sales for preparing the annual plan, establishing objectives, deciding on actions and present the local view at international meetings.
  •  Responsible for the development of sales strategies, aimed at the achievement or surpassing of pre-determined sales objectives for supporting the growth of the company’s business (WD, referencing, range, shelf, activation, revenue management). 

Deal with large national modern distribution accounts and be in charge of the expansion of sales, introducing new products/services to clients and organising Verdanavisits to current and potential clients.

Required experience:

- University degree

-  min 3years experience in Sales Department as Regional Account;

-  Market research reports understanding (Nielsen; TNS);

-  FMCG dynamics knowledge;

-  Good knowledge of MS office;

-  Excellent knowledge of English.

POSLAT CV

Zasláním svého životopisu společnosti K-search, s.r.o., se sídlem Bělehradská 31/1116, 120 00 Praha 2, IČ: 27118924, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. C 97685, podnikající na základě udělené licence Ministerstva práce a soc. věcí ČR pro účely zprostředkování zaměstnání (dále jen Správce osobních údajů nebo Správce) uděluji Správci souhlas ke zpracování osobních údajů pro účely vyhledání vhodné pracovní příležitosti a zasílání informací o probíhajícím výběrovým řízení, v rozsahu údajů v tomto životopisu obsažených (včetně případných citlivých údajů).

Tímto také potvrzuji, že osobní údaje poskytnuté v mém životopisu jsou pravdivé a přesné. Zároveň souhlasím s tím, aby tyto osobní údaje byly, po předchozí domluvě se mnou, poskytnuty třetí straně, přičemž takový souhlas může být poskytnut ústně nebo písemně (včetně e-mailu). Uděluji též souhlas k použití mé podobizny, pokud byla poskytnuta, v rozsahu a pro účely uvedené v tomto souhlasu.

Dále potvrzuji, že jsem byl/a správcem řádně informován o tom, že: (i) poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, (ii) poskytnuté osobní údaje budou zpracovávány pro účely vyhledání vhodných pracovních příležitostí a zasílání informací o nich, (iii) sumarizované údaje mohou být správcem použity pro statistické účely, a to pro vnitřní potřebu správce, (IV) údaje budou zpracovávány správcem (včetně jeho zaměstnanců a smluvních pracovníků) elektronickými i jinými prostředky. (v) Pokud se budu domnívat, že správce provádí zpracování osobních údajů v rozporu s ochranou mého soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, můžu požadovat vysvětlení nebo žádat odstranění závadného stavu (blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů).

Tento souhlas je udělován na dobu jednoho roku. Může však být kdykoli odvolán mým písemným oznámením doručeným správci.
Práva a povinnosti, jež vyplývají ze zpracování osobních údajů, se řídí nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679

Zpět